vandrar i ett sommarregn

Gjort klart min del av etik och moral arbetet. Check!
Fått plats på Dance Maniapassen idag o på fre. Check!
Tänker positivt. Check! .....och försöker fortsätta med det.... ?
Ätit klart min blodapelsin. Check!
Druckit grönt te. kopp två. Check!

Det blir en så kallad soloresa mot huvudstaden. solo. singel. ensam. men vem bryr sig. En dator, en säsong greys anatomy och resan upp kan inte gå annat än fort. Ska bli galet roligt o träffa miamaria (as some people likes to call her). En födelsedagsmiddag är inbokad. En promenad genom stan är inbokad. Ett kärt återbesök. "word". Viva la estocolmo, here i come!

Vår. Ge mej vår. Utropstecken. Vill ha! Trodde den va på väg förra veckan, men nu de senaste ha de regnat som om de vore torka på hög nivå. Så för tillfället vandrar man icke i ett underbart sommarregn. Snarare ett stormhelvete som verkar besöka varberg var och varannan dag nuförtiden. har ju inhandlat årets solbrillor! Roland säger ju, efter regn kommer solsken, och isåfall borde vi få himla mkt sol! I hope. Efter vår kommer sommar. Och sommarjobb, det söker jag för fullt! Alltså, jag tror detta kommer o bli brraa. Sommaren i city blir det till o uppleva på helgerna. För på veckorna är det varbergs heta sommarpuls som värmer mitt hjärta. Jobb på dan. Sola och bada...i vad som helst dock inte pina colada. pallar inte kokos. Chill på klipporna på kvällen. Grill, tjöt och en och annan öl. kanske en box. Jag klagar inte. Nej. Verkligen. INTE. Och once in a while e de inte fel med ett sommarregn. I like. Doften. Luften. Känslan. Oslagbart.

...varför utsätts de människor som allra minst förtjänar det för hemska saker? Jag har sagt det förut, men jag kan liksom inte förstå hur de kan komma sig att så många fina och genomgoda människor har blivit drabbade det senaste? Och inte bara personen drabbas. utan alla de människorna i personens närhet. Hur mkt ska somliga behöva stå ut med? Jag förstår inte? Det är orättvist. omänskligt. och kanske är det allra bästa o säga nu? Det som Roland sa, att efter regn kommer solsken. En jävla klyscha kanske. Men ibland är det just dom man behöver för att ens orka. orka vara glad. Orka vara positiv. Orka vara optimistisk. Jo. Tillsammans. det funkar.



Nä, får väl ta och sätta mig med kap 10 och 11. Organisationskultur och lärande i organiastioner. Sounds fun. Faktiskt. Haha, o nu fejkar jag inte o vara positiv. Det SKA bli kul! jag är damaged, så att säga.



Punkt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0