frukost

Ska snart iväg o köra ett spinningpass, go start på lördagen! =)


Min supergoda frukost såg ut såhär:
mumma..!

vanlijyogurt, frysta blåbär, kiwi, en halv banan, hackade naturella cashews och linfrö. Alltså det är tamejfan fest i munnen! Minst sagt..!


höres

i dont feel like dancing?

JOOOO!! I doo, i do, i do, i dooooo...!! fick plats på Cardio Moves passet och tjoho va kul de ska bli! Har ju inte tränat på cirkus två veckor på grund av förkylning o sånt dära. Så nu jäklans ska de bjudas upp till dans.. Me and the mirror.. oh yeaaah..! hhaha!!

Detta e en av låtarna som e me på passet. Det är låt nr 2, och jag får verkligen SÅ mycket energi!!




Ska nog gå till Willys o handla lite mat nu. Nog för att vitkål e gott.. men när det och tre cider är i stort sett det enda som finns i mitt kylskåp så är det inte lika roligt. MAT TILL FOLKET!

för snaart är det våår!

JAG ÄLSKAR VARBERG! svårt o INTE göra det såna här härliga februaridagar då man känner att våren är på gång.


lovely

Sunday

Varför ändra ett vinnande koncept? Med tanke på gårdagens (alltså lördagens) kulinariska upplevelse bestämde vi oss för att bege oss till Ellagården, som ligger en liten bit utanför Borås. Siktet va inställt på brunch! Alltså jag fullkomligt älskar brunch. hur mysigt är de inte o låta en halv söndag gå genom att göra de man älskar allra mest? Äta god mat, vara me dom man gillar, slappa, tjöta, skratta. Jag gillar det. Som attan alltså.

Vi spenderade mer än 2,5 timmar där.. och jäklar.. jag trivs bra i syrran och kusinens sällskap.

Den gick då rakt inte av för hackor

underbara syster! Linda gillar också de här me brunch. Ett så kallat släktdrag?

sötkusinen Malin Malin klunkade i sig minst tre koppar te!


Och såhär ser det ut..! Jättemysigt!



Och det absolut bästa.. man kan grädda sina egna våfflor.. mumma! Dit får de absolut bli ett återbesök =)

Lördagsmyset

Jag va ju som bekant (eller inte för somliga) hos min syster i helgen. I lördagskväll, perfekt till Melodifestivalen langar hon fram värsta goa plock"buffén". Hembakat Foccaciabröd (jag o malin gjorde!), Risonisallad med oliver, soltorkade tomater och ruccola, brieost, tapenade, fetaost, melon, lufttorkad skinka, oliver och mozzarella sallad. tror ni jag hade något att klaga på...? NEJNEJnej... inte på nåååntiiing.


min systers mat gåår brraaa

yesterday

Äntligen!! ÄNTLIGEN kände jag att min förkylning som förföljt mig i snart två veckor (eller mer) hade släppt. Jag slog glatt slag i saken och hängde me på West-träningen. Att de dessutom va fotboll gjorde ju allt så mkt bättre =) Endorfinhalten va på topp innan vi ens kommit iväg. Väl i hallen blev de tuffa tag. Speciellt mot mitt vänstra ben, vilket kan bevisas idag då de skiftar vackert i olika färger. En halvstukad fot (hur man nu kan få det? kan man ens det?) IAF så fick min vänstra fot sig en rejäl smäll och gjorde ont. Men expertLotta fanns på plats o gav tips..! "KNYT ÅT SKON HÅÅÅRT...!" Dessutom gjorde samboSandra en kämparinsats från bänken där hon me entusiasm och positivitet (hmm.. vars är FÖRSVARET??! JOBBA NÄRMARE!!! MEN SPRIIIING DÅÅÅ!!!") hejjade på samtidigt som hon målade naglarna. Sandra är expert på att förena nytta med nöje.

Senare gjorde jag, Thompa och Peter gjorde hemmagjord pizza (som blev galet jäkla tokgod!). Den bestod av:
- deg såklart... hemmagjord! JOJJO! mammas grymmebraiga icke behöva jäsa deg
- ost
- "hemmagjord" tomatsås.. en blanding av de mesta i tomat- och chiliväg som köket hade att erbjuda.
- champinjoner
- bacon
- skinka
- lök (både gul och röd)
- fetaost
- ägg
- banan
Somliga säger att Less is more.. men när de gäller hemmagjord pizza brukar jag gå efter principen att...MAN TAGER VA MAN HAVER!

O som avslutning på fredagen blev det ytterligare svullning hos Lotta och Sandra. Chokladfondue med massa goa frukter.. Lika mysigt, SOM ALLTID. Malin va me också! Treevlish. Sandra ska ge sig på misison impossible o hitta bra högklackade skor som jag 1) kan gå i 2) e snygga och 3) inte är föör dyra. Mmmm vi får la se hur detta utvecklar sig.



//H


why dont you say something?

nåt vettigt o säga? Hmm.. nä inte direkt. Hittade en kursbok på varbergs bibliotek. Hade dock glömt såväl lånekort som legitimation hemma, så fick under INGA omständigheter låna boken. Kanske får bli en cykeltur senare.

har ätit lunch. Blev en sen sådan, men jäkligt smaskig. Kyckling, bacon, rödlök i en panna. På me lite creme fraiche. Lite vitlök. Tog pasta till det. Och kokade upp lite färsk broccoli.  De gåår brraaa..!

Uppskattar verkligen vänner som styr upp trevligheter..! Ikväll är de chill me vin (eller vatten) och tilltugg hos Niklas. Igår va de tacos hos vanessa med några klasskompisar. Imon? EVENTUELLT myskväll hos Löddahölet.. kanske invigning av ett visst fondueset...? Hmmm...

Ännu en skön oldielåt.. tror den va me i nån Gevaliareklam för ett jäkla tag sen. Typ när gevalia kom me "Cafe Au Lait" pulver eller nåt.. i dont know!

Fine Young Cannibals - she drives me crazy




Over aand oout..

kyla och snö

Här gick man lyckligt runt o trodde att såhär i mitten av februari så börjar det banne mej lida mot varmare tider och en efterlängtad vår. Men ICKE. Igår va de galet kallt, kändes som att jag skulle frysa fast i cykelstyret på väg till skolan. Och idag? Jodå, det SNÖAR. O på grund av att de e rätt kallt så ligger ju snön vit på marken. Jaaja, inte va bitter. In me vårskorna i garderoben igen och fram me mitt fina och rosa underställ. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.Och just i detta fall så handlar det om att klä sig varmt!

Bjuder på en låt som iaf får mig varm o go såhär i köldtider..
Sam Cooke, Wonderful world



"Now I don't claim to be an "A" student... but i'm trying to be"

Föösööka gåå ju... komme aaaldiii o gåå... =)



Hejsvej!

back on track

har vart urusel på något som ens LIKNAR en uppdatering av denna lilla blogg. Meeen.. nya tag! =)

Lite av vad som hänt..

Myst med vänner. Åkt tåg till Åre. Träffat Malie o världens gullunge Nadja. Varit i Göteborg. Skrivit ett Ledarskapsmanifest. haft kvalitétstid me bästSandra. nsett att perspektivväxling är bra. Träffat älsklingskarin i Åre. Besökte Ästad gård på alla hjärtans dag med underbara vänner och sedan långbordsmiddag. tillbringat Söndagar på Stantons i goda (och trötta) vänners lag. Garvat massor. Pluggat en del. Åkt skidor o haft de GRYMMESKOJ i Åre. Stifat bekantskap med en viss rosa elefant. Klippt mig och blivit brunett. Jobbat hos gamlingarna. "det tycker jag är fint". Förenats med min liftskräck. Hört triathlonsnubben Jonas Colting säga att de e helt okej med såväl kaffe som alkohol varpå jag o lotta nöjt tittade på varandra och gjorde tummen upp. Träffat släkt på syrrans förlovningsfest. Har beskådat underbar utiskt från åreskutan. Kalajsat o firat kompisars födelsedagar. Vart sjuk. Väntar på o bli frisk. Ska på brunch med syster o kusin på söndag.


Mm.. mer eller mindre intressant läsning är att vänta.


So long!


RSS 2.0