do not fear. Nejnej.

alltså struktur kan ju vara något bland det bästa som finns. jag har iaf försökt att strukturera upp mitt liv de kommande veckorna. För min hestperiod (bestående av två inlämningar, två tentor, tre redovsingar) närmar sig med stormsteg. det är med blandade känslor jag tänker på detta faktum. Oro? Nervosistet? Ångest??!  Alltså, tro det eller ej, men jag är redo! Nja, iaf om man kollar på de fina lapparna som för tillfället få pryda min garderobsdörr. Där står de ju (inte svart på vitt utan rött på grönt) exakt vad jag ska göra..FINEMANG! Får jag bara se till o få de gjort också. Strafförslag någon?

Blir iof lite smått orolig när jag tänker på vad som komma skall. RÄCKER TIDEN?! Men men, har ju läst om kattas kandidatskriveri. Alltså  ALLT går.. BARA man vill!

Och efter denna UNDERBARA HÄRLIGA period väntar cirkus tre veckors ledighet för att sedan pigg o glad börja på mitt kära Östergården igen. I miss the oldies!

Va hos min älskade bigsis i Borås i helgen. BÄSTSYSTER. För tillfället tjockis-syster! Och jag GILLAR det. Kände på den ständigt växande magen och vad känner moster?! JOJJO, där inne sparkas det för fulla muggar! ÅÅÅh, detta är ju TOKSPÄNNANDE!!! fick till en bra bild på snyggingen själv på mobilen, men mobilhelvetet vill för tillfället ICKE koppla upp sig mot datorn. NÄHÄ?! aja, patience. it's all about patience.


that's all for now...!


Seee yaaaaa!

090506

Sitter i skolan o väntar på att kvällskursen Konflikter och konflikthantering ska börja. BORDE plugga. Meeen de e så himla mkt roligare o göra annat. Har  haft föreläsning idag på förmiddan, Marknadsföring 2. Flummig, men nåt fick man väl ut. Skulle va nåt feed-back seminarium på de rapporter vi håller på o skriver. Alla va ju lagom seriösa, så det blev som det blev. Nästan hela klassen känns sådär lagom produktiva nu. Alla är rätt trötta verkar de som, så varje föreläsning blir de massa flum och garv. But i liiike iiit..!


Galet mycket i skolan just nu. lär inte lugna ner sig än på ett tag. De fyra kommande veckorna bjuder på sammanställing och analys av våra genomförda hälsoprofiler, inlämning o presentation av 2 rapporter, tre tentor. Wiii!


Och dessutom så är det ju faktiskt såhär...

gilla läget!
Så helt enkelt, får försöka tänka POSITIVT och ta det som det kommer. Liksom, VAD ÄR DET VÄRSTA SOM KAN HÄNDA?! Jag får GILLA LÄGET så gott det går. O nu e de ju vår! (förutom idag, så regnet stod som spön i backen.. men regn behövs för då blir de ännu grönare o ännu finare!)

Har fått mitt sommarschema. Ser bra ut! Kommer inte jobba ihjäl mig men de blir ändå en del...!


Ikväll ska jag hem till Lousie aka PL sandberg. Det vankas käk, tjöt och mys. Alltid kul o umgås utanför skolan.



över och ut!

helgen

Helgen i Göteborg va otroligt lugn och mysig. Framförallt blev det qualitytime med min sötsandra! Det gillas!
Lite plugg. Hejdåmiddag för kusinMalin som far iväg till Milano. Alltid kul o träffa lite släkt! Varken syster el mor kunde deltaga så jag fick själv representera vår sida av familjen! På lördagn blev det picknick vid havet. Hemfärd på söndan och mys med Lottan på kvällen.


Bästsandra! Cortégebesök med Sandra! Mys =)

in action Tettan va med!



Smithska Udden -- jodå, Göteborg är också fint!

RSS 2.0