jul, jul, strålande jul..

Då va julafton över och förbi! Men som alltid var det otroligt mysigt. Älskar att tjöta, sjunga, skratta, käka go mat och bara umgås med de som man inte träffar allt för ofta nuförtiden. Tomten kom (o vilken tomte!) och de blev många fina paket. Älskar stämningen på jul..

väldans schnygger tomte

fabbro ebbe ett så kallat ORGINAL! :) ebbelelle... e bara helt TOKGO götteborgare!


Lovan o Johan hämtar snart upp mig o vi kör ner mot Vbg igen. Ikväll e de Casino Royale på Societen. Ska bli så himla kul!! Blir nog en trevligt tjejförfest också =)

Mer kommer senare...


Puss puss

en ska ha tur ibland

Yes yes yeeess...!!! Va iväg på Allum idag med min kära mor och inhandlade de sista inför julmatsbestyren. Vi tog även en liten svängom i några affärer. Hittar på Vila en helt underbart fin klänning. Finns bara en storlek kvar. Lika bra o testa tänker jag! Men nej, den va för stor. O liksom sådär att jag riktigt kunde känna att en storlek mindre skulle bli nästintill ultimat. Men som sagt, det fanns bara en storlek kvar... helvete. Orka?! Bitter bitter. Stackars mamma försökte o försökte me andra klänningar inne på MQ, Veromoda, HM. Men NEJ! "UPP TILL KAMP!!" tänkte jag. Går tillbaka för att fråga om det möjligtvis finns affärer inne i Göteborg som säljer Vila och isfåfall VARS. Den snälla expediten förklarar att det inte finns en "egen" affär, men att de säljs i ganska många olika småaffärer. Jaahaaa....?! Tar mig en svängom i affären igen. Ser en liten ställning där diverse plagg hänger. jag ser KLÄNNINGEN! Går snabbt fram. o JODÅ! MIN storlek! ser iof en gul liten postit-lapp. "Helena 15.00". Fan (iigen!). Men blir samtidigt glad, klänningen FINNS ju faktiskt! helena kanske inte vill ha klänningen?! hann till och med tänka "how to get rid of helena". I shopping och kärlek är allt tillåtet? Frågar expediten om jag skulle kunna prova klänningen, för varför engagera sig o springa runt halva göteborg för nåt som kanks einte ens passar?? "Skulle jag kunna prova den här undanhängda klänningen? Bara för o se om den passar?".. hon tittar förvirrat på mig.."undanhängda?".. jag nickar och svarar osäkert "jaa, den som hänger här..?" "Jaha DEN!! nä den har jag inte hunnit hänga ut igen. Det va igår hon hängde undan den, så ta den du!" Jag har bara EN sak att säga för o beskriva känslan som rentav SPRUDLADE inom hela mej.. (somliga förstår mer än andra..typ dom som såg Sunes Jul på skolan).. BJÄÄÄÄÄLLLEEEERKLAAAAAANG!!!!!!!!!! =)

Nu ska jag hjälpa mamma i köket. Här ska de kokas gröt, rrÖÖdbetter (som jag brukar säga) ska hackas för att till slut bli rödbetssallad, sillen ska läggas in och mina sista julklappar ska slås in och sedan LÄGGAS UNDER GRANEN.


jojjo!!

dan före dan före dopparedan

Det har trots allt varit en BRA dag tycker jag allt! Jag tror iof inte de va de första Lotta tänkte när hon såg mig på Centralstationen idag. "Bitter" va nog de första ordet jag sa efter hejsan svejsan o kramelikram. LETADE SOM ATTAN efter en klänning (till såväl juldag som nyårsafton). Fann jag någon?! ICKE!! Meeeen... får väl göra ett nytt litet försök imon. För då kommer de verkligen vara mindre folk på stan, eller på Allum. Men SKAM den som ger sig! De här me bitterheten KAN ju ha o göra me mitt matintag. Hade inte käkat sen frukost när klockan va sisådär fyra. Så de blev en god sallad på paprika och sedan en takeway-latte på Espresso House. Kombinationen=glad hanna. Och umgänge me Lotta kan ju inte bli annat än bra!

Sedan kom en kompis i badmintonen o hämtade mig i stan och vi åkte o tränade. Gick lite småsegt i början, men sen kom jag i gång! Åh, de e ju kul alltså.. saknar det.

Dessutom träffade jag min kusin idag. Alltid trevligt! Tack för lånet av träningskläderna =) Ska bli så mysigt på julafton. Jag längtar. Jag tycker de e hela stämningen som är grejen. Att vara me dem man gillar allra mest. Att ha de mysigt ihop.


Nu ska jag duscha!

Vem är du, vem är jag?

Har upptäckt att jag har ovanligt mycket tid till att blogga nu när jag e hemma.


Hittade på min vän Lisas blogg ett test! Vilken Astrid Lindgren-figur är du? Mitt resultat:

  
haha, ja de stämmer ju ganska så bra iaf! varför tacka nej till en köttbullemacka liksom?!
Vem är du?!


De blev ingen promenad idag. Shame on me. Men imon ska jag ut o spatsera me min kusin! Alltid nåt! =) Dessutom blir de badmintonträning på kvällen :) Måste erkänna att jag har träningsvärk sen jag spelade igår. va verkligen ett tag sen, o nog känns de i armen o rumpan.


Sitter och lyssnar på Within Temptation på youtube. Va en bra konsert när jag o Daniel såg dem i Göteborg på Trädgårn. GRYM!


o på tal om nåt HELT ANNAT så garvar jag som attan när jag ser detta klipp...! farbror barbro alltså.. jag finner INGA ORD!!

whats new?

Har vart iväg en sväng på Allum. Jäklar va mycket folk de va. Orkade inte gå där särskilt länge. Hittade de jag skulle o sen fick de va nog! Va iof sugen på att hitta en klänning som kan användas på kommande festligheter. Mission impossible kändes de som. Men ska in till den STORA staden imon. Mer folk. Fler affärer. Det krävs ett bättre humör. Men ska ju träffa Lottpott och DET är något att se fram emot :) wawawiiwah.

Haha, de va roligt imorse när vi käkade frukost så gick jag o satte på lite julmusik. Mamma sa glatt "ja, men va bra! du får fixa en bra mix.. har inte lyssnat på nån julksiva än!" varpå jag aningen chockad utbrister "inte lyssnat på jumusik än?!" och fortsätter "herregud, det har jag gjort sen november..." Mamma skrattade, suckade och fortsatte me o göra kaffe.


Ska piffa lite me julklappar nu. Ni vet, göra fina kort, egna etiketter, snygga snören. Nu blir de defenitivt MER JUL i mitt kära föräldrahem. Julmusik på HÖG volym! :) tydligen e de så i de småländska skogarna hemma hos Jossan :)


hej på en stund!


Ane Brun

Fick ett tips av Niklas förut. Ane brun. Har icke lyssnat mkt på henne, men hon e himla skön alltså. Här e en go cover på Alphavilles Big in Japan
 

Lyssna. Sjunk ner i soffan. Njut.

At home :)

Sitter nu i mammas soffa hemma i Partille. De blev middag strax efter att jag kom. Va bjuds de på? Jojjomen, en av mina favoriter nämligen Fiskgryta. Åh, den e helt underbart go alltså!!

Planer för imon? Ska me mamma och Lennart på en husvisning. Kan bli gemytligt. Sen stan tror jag, måste införskaffa lite inför dopparedagen som närmar sig med stormsteg (för blåser, det gör det onekligen utanför!). Och höjdpunkten imon blir utan tvekan en date på kvällen med mina absoluta favoriter, Sandra och Maria!! Hade även vart gött o få in en promenix på schemat. helst på förmiddan. kan kalla de för  en Vision, ambition, förhoppning, ett mål, en önskan.

Love actually på Tv ikväll. Den sågs dock i veckan i goda vänners sällskap. Men den e en av dom bästa filmerna som finns. Va händer annars i tvvärlden ikväll? Harry P på femman, Dansbandskampen på ettan.. die hard 2 på trean. e rätt trött iof, så de kan nog bli en tidigt nattning. Inte mig emot eftersom jag så fint tänkt ta mig ut i den härliga partilleluften i tidig gryning (ja, runt sisådär nio...) och promenixa.


hej på dej kille eller tjej nu ska jag vila mej

Hemfärd

Alldeles strax hämtar Lovan o JOhan upp mig och det bär av mot göteborg och partille. hem för jul. hem för mys. hem för kompisfikor. Ska bli nice!

handlade lite fler klapps idag. Hittade en jättebra till min syster! e toknöjd. Hoppas hon gillar den.

Käkade supergod lunch på Paganini me Niklas o Lotta förut. Jättemys. Ska bli småtråkigt o lämna varberg.. men kommer ju tillbaks på juldan. De blir la vääääl...!! =)

Puss

färgglatt

alltså varför ska man ALLTID äta för mkt tacos?! men de e ju SÅ gott. Speciellt me mina favoriter banan och guacamole. låter weird, men its a true story!

vi kollade på Varan-tv och Jag ä int bitter. Så de blev en del garv. Mest garv blev de nog när Lovsisen skulle färga sitt hår lite sådär spontant. Börjar bläddra, läsa broschyren (tycker de står mkt o hur mkt gråa partier man har o på förpackningen står de ju faktiskt att de va för gråhåriga som ville få bort de gråa) o till sist kletar hon in de i håret. "ååh va kul o bli blond igen!". bara de att färgen på hennes hår blev varken blond eller för den delen ljusare. hade nån chokladbrun färg. Lovan återgår till förpackningen o läser febrilt. Avfärga håret innan. Använd EJ om du hennatatuerat dig, varfpå hon bekymmerlöst säger "jaha, men de har jag ju gjrot"". Lotta ringer upp hårfrissan Lina som pedagogiskt säger "man kan INTE FÄRGA håret blond. Man Bleker det! o då handalr det om kemikalier. Sånt gör man på SALONG!" Alltså. vi skrattade. O skrattade. Det va minst sagt färgglatt! Tilläggas bör att lovan blev vacker som en dag! hennes hår luktade himla gott och snygg som attan blev hon =) Slutet gott. ALLTING GOTT! (mat, umgänget, filmerna ooosåååviiidare)


 


godnatt! =)

Finally!

Är precis hemkommen från jobbet. Ett mastodontpass är avklarat! Dock va de lika kul som de brukar va. En 90årig dam tyckte jag skulle ta o gifta mej snart. "problemet är att jag inte ens har en karl" sa jag. Då sa hon att de inte är så svåra att hitta. Dessutom tyckte hon att mannen ifråga skulle arbeta, vara glad och sist men (enligt hennes mening) vekrligen inte minst, kristen. Han skulle jobba och jag skulle ta de lugnt tyckte hon. Jaa.. inte så svårt o hitta?


det va lite extra mysigt idag, när vi satt o pratade på eftermiddan va de ingen direkt som klagade på nånting utan vi satt o pratade om vad de va glada för. O då säger en liten tant "alltså, egenltigen finns det inget o klaga på.. !" Hahha, o som grädde på moset så sa en aning dement dam till mig "du, du e rätt glömsk du!" när jag inte kom ihåg hur många sockerbitar hon vill ha i sitt kaffe.

Tappade bort min plånbook igår. Panik. Minst sagt. upptäckte detta  när affärerna stängt så kunde inte ringa o kolla om jag glömt den någonstans. Jobbigt, vill ju kunna ta tag i saken DIREKT! Men idag ringde jag mitt mest hoppfulla kort, bodyshop. OCH DEN VA DÄR!! jag blev så himla lättad. Och glad, såklart.


Har köpt några fler julklappar nu. Imon ska de bli fler!!

Tacos hos lotta ikväll... ååååh, jag längtar. ska bli så mumsfillibabba!!


/H


Jullov och Asia Spa!

I onsdags va de redovisning av våra projektarbeten i personalekonomi. Jag skulle bland annat redovisa den kalkyl som vi gjort. Jag e verkligen inte bra på att säga 6 432 806. Eller nåt i den stilen. haha, de blev bara fel! =) men som tur är så är ju mina kära klasskamrater läskunniga =)

Vid tre började vårt kära JULLOV!! förra året fortsatte kursen över jul o nyår och avslutades i början av jan. Lite småjobbigt. Så även om de va stressigt o mkt o göra nu i slutet så e de faktiskt skitskönt att bara kunna lägga skolan åt sidan ett tag.

och de bästa av allt, vi gick till Asia Spa efter redovisningen. har aldrig vart där uppe förut, men de va helt underbart fint. O mysigt, o avslappnande. Jag, sara, maria och Lousie började med ett meditationspass på tjugo minuter. jag somnade. Underbart. Sen flöt vi omkring i diverse pooler och bara njöt. Kul att så många i klassen hängde på också. grym avslutning på vår tredje termin!

Maria, Sara o Louise i sina jokatas (tror jag de hette).


dessutom väntade julmiddag me korridoren när jag kom hem. Underbart gott!!

Tuesday

Tillsammans me Lovan och Johan bar det i tisdags först av mot Ullared och GeKås. Det blev en snabb genomgång, lite klappar inhandlades o så även nödvändigt ont som tvättmedel, schampo o sånt därnt. Och äntligen köpte jag en julstjärna!

 Fin va? =) Nu e de jul även i mitt hus. Bättre sent än aldrig.

Sen körde vi raka vägen mot Göteborg och Jul på Liseberg. där mötte vi upp Lotta, Jossan och Niklas. De blev en tokrolig, mysig och helt jättetrevligt kväll. Somliga vann kilovis med choklad. Somliga inte. somliga vann nallar. Och somliga inte. Men lika glad för de e jag, men gladast e nog..? Hmm. jag skulle vilja säga en win-win situation! =)

Det blev tyvärr varken Gastenbesök eller skridskoåkning. Men ändå!



Uppvisning på isen  jossan o niklas joapaolen o löddahölet Lovsisenteamwork! jodå, fryser man om fötterna så gör man!


Peter jöback

Peter Jöbacks julkonsert igår va så himla bra! Han babbla inte på om Gud, jesus o allt sånt där utan snackade om saker som man själv kunde relatera till. Om stress, kärlek, omtanke, vad som e viktigt i livet. Dessutom e han en musikalartist ut i fingerspetsarna, så han e ju grym på scen. Mitt upp i altt säger han "ja, för vad måste man inte ha med i en julkonsert? JO, ett DISNEYMEDLEY!" haha, jag o syrran garvade sönder oss. han va allt på en o samma gång. O som han nån gång sa "de verkar som att nån inte har alla sladdar instoppade i mixerbordet". han va rolig, underhållande och alldeles, alldeles.. underbar. Han fick FEM fyrar i GP. Det förtjänade han. It was magic.


mormor o syster :)

Och min mormor. Hon e den allra bästa. Min syster också. Det va en supermysig kväll. Jättegod mat, trevligt sällskap och sköna toner.

 underbara göteborg!


Nu ska jag jobba!!

Hejsveeeej


let it snow, let it snow

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det va ju roligt HURRA! Känner att jag e på himla gott humör idag. Mycket är nog tackvare julmusiken som sprudlar ut ur högtalarna, snön som faller på utsidan och kvällens julkonsert på scandinavium. Ska först gå runt lite i Götet, förhoppningsvis julshoppa lite. Eller mycket. Va längesen jag LÄNGTADE till goa göteborg, men nu känner jag att de ska bli SÅ mysigt.

igår kväll visades SUNES JUL i skolan.  Det finns inte mycket som slår den eller hans sommar för den delen. Ett av mina favoritavsnitt måste va Kyrkan. När bilen fryser, rudolf e hysterisk, håkan e kissinödig, mamma karin e toklugn, anna är nervös och sune filosoferar. Julaftonsavsnittet är också bra. Likaså Julgranen. Julbaket. Pappa Rudolf, de finns liksom inte ord som går att beskriva honom. bara helt jävla tokrolig! O håkan går inte av för hackor han heller. Vrång, lurig, skrikig, busig. VARFÖR GÖRS DE INGA SÅNA JULKALENDRAR LÄNGRE?! Det va hursomhelst en helt SJUKT rolig kväll. Mysigt initiativ. Ska tydligen bli mer sånt nästa termin. De va gött o piggas upp. Det va precis va jag behövde! Lite sköna skratt. de blev en härlig avslutning på en inte lika härlig dag.



 


a girl's best friend

Hittade ett par jättefina skor häromdan i Göteborg. Ett par läderstövlar. Precis sånna jag gillar. Men priset är lite väl mycket. dessutom e jag ingen stöveltjej alltså. Men kanske kunde bli? Dom va ju faktiskt bara så perfekta. Men får prova dom när jag kommer till göteborg på fredag.

Dessutom provade jag ett par grymmesnygga nikesneakers idag. Mina älskade converse e trasiga. Så jag MÅSTE ju ha ett par liknande. O niken.. dom va så fina! men dyra. Stövlar eller sneakers. Sneakers eller stövlar. Båda? hade jag velat, men har inte råd. tyvärr.

Antal köpta julklappar. Noll.

Kolla förresten den här reklamfilmen från Nike! ROSA GÅR BRA!! synd att jag inte spelar fotboll längre... annars hade de vart ett givet val att köpa dom!




Mycket skosnack. men somliga säger ju att skor e en flickas bästa vän. Efter diamanter. 

 
/H

this will change your life

ibland, eller snarare ofta, känner jag att jag vill förändra något i mitt liv. Det kan vara alltifrån att jag vill gå upp tidigare på morgonen, promenera mera, börja plugga i tid inför tentor, börja lita på min egen förmåga, börja skänka pengar till hjälporganisationer, rädda världen, lära mig sticka till att jag vill träffa mormor oftare, inte sitta vid facebook lika mkt och så vidare. och så vidare. Kan fortsätta i all evighet. Vart jag vill komma? Jo, vi ställs dagligen inför saker som gör att vi känner att vi vill förändra något. Det är en del av vårt liv. Och förändringar är bra även om vi ibland bemöter dem med motstånd.

Ett tips till er som känner att ni (eller kanske någon i er närhet) behöver ha fler förändringar och fler utmaningar i vardagen är den ultimata julklappen denna. Unna dig den till dej själv eller köp till en vän eller ovän (ja, varför inte.. lägg ner stridsyxan, de e la änna dags för vapenvila :) en såkallad WIN-WIN situation!).

Julklappstips!

En almenacka vid namn "Den här kalendern kommer att förändra ditt liv 2009"
I denna tredje kalender fortsätter författarna oförtrutet sin kamp mot förstelning och likformighet och för alla  människors möjligheter att i grunden förändra sin tillvaro. Vem vet hur det slutar när veckouppgifterna kan se ut så här: Se till att alla klockor i samhället går rätt, eller Ät helt fel denna vecka, eller Grovstäda gatorna, eller Bli vän med en insekt, eller Patrullera en bro mot självmord, eller Använd bara ditt kroppsspråk?

Kolla mer på hemsidan www.thiswebsitewillchangeyourlife.com


Kan ju inte bli annat än bra! snacka om att leva i nuet =)


looking for some fun?

Och efter Jossans begäran :) så vill jag tipsa om en trevlig, annorlunda och framförallt rolig julkalender!!

Ta en kik på   http://oioioi.se/ 


alltså, jag skrattar... :)


ENERGY!

Alltså, jag ÄLSKAR listor. Och vad jag, om möjligt, älskar ÄNNU mer är när man BOCKAR AV något från den finfina listan. man blir ju så himla nöjd med sig själv. Man känner sig duktig, produktiv, ambitiös.





Släpp sargen och dansa loss på golvet, bordet, jobbet.. where ever!!! Just FLIPPA LOSS!!! den här låten kan man ju verkligen sepa loss till =)


Low foot, high five! PÅ SAMMA GÅNG! den du =)

lång dag

vaknade 6.15 av sköna toner. Jason Mraz sjöng att han är min. Jo, då kan jag la gå upp =) käkade lite snabb frukost o gick me lagom raska steg ner mot stationen där jag träffade Maria. Gött me sittplats till Göteborg. Alltså när kl va åtta va de fortfarande mörk. Gillar INTE det. Men men. vi mötte upp Sara och begav oss mot Blue Mountain Café. HUR MYSIGT CAFÈ SOM HELST! Gratis uppkoppling. supergott kaffe o trevlig personal. O vi pluggade på som attan. vi e grymma =) Va verkligen kul. framförallt så himla avslappnat o sitta på ett lugnt café. Kan verkligen rekomnedera det. Dit får jag åka fler ggr =) 


Efter våra effektiva timmar på cafét gick vi runt i Haga för att sedan käka lunch på en sushibar vid Järntorget. Galet gott. Sushi e smaskens. Sara begav sig mot Trollhättan, Maria mötte upp en kompis och jag åkte till Olskroken för att bli upphämtad av Lovan och Johan. SÅ SKÖNT o åka bil till Varberg. Somnade pangboom. Göttigötti!


vi e så produktiva så    LUNCH! så gott    Sara o Maria :)

Hoppade träningen idag. Min halsvärk har bestämt sig för en comeback. Men ska hem till Lotta ikväll o kolla handbollsem. Blir nog himla niiice. vore en himla supplies om de inte blev det. me Lotta har man alltid trevligt. Och roligt!

in loving memory of pappa

tre år sedan.. tiden går så fort.

man kan lära sig att leva med saker. förstå saker. men att inse. det är något helt annat. ibland kan jag fortfarande känna känslan "åh, detta måste jag säga till pappa!". Jag saknar honom. men jag blir glad när jag tänker på honom. glad över allt vi gjorde. allt vi sa. jag gillar att prata om honom. för man kan gå vidare. men inte glömma. jag vill inte att han ska glömmas bort. o det kommer han inte göra heller. han är min pappa. även om han inte är här. så är det bara.



Du försvann utan att säga hejdå,

pappa, hur kunde du bara gå?!


Det är svårt att orka, det är svårt att förstå,

men jag vet att du är kvar hos oss ändå.


Jag saknar dina skämt, ditt sätt o säga hej när du kom och din förmåga att alltid hinna,

frågan snurrar i huvudet och jag undrar, varför va du tvungen o försvinna?


Jag saknar dig. Jag saknar dig..!

Det gör så ont i hjärtat och inom mig!


Jag är så stolt över dig, min kompis, min favorit och min far,

och jag vet att oavsett vad, inom mig finns du alltid kvar.


Hoppas solen lyser på dig, att det finns dragspel och att du ibland tänker på mig

.. och glöm inte, att vi för evigt älskar dig



Dikt som jag läste på pappas urnsättning

its a weekEND

jojjomen, helgen börjar lida mot sitt slut...!

Va o kollade Lottas match, dom vann!! wawawiiwah! tror det va de ofantliga stödet från läktaren som gjorde att de fick ork o motivation. Sandra satt o snackade om karma o kyrkan, Niklas mådde dåligt och jag tänkte på julklappar. Fin kombination.

Ska avrunda helgen med en film hos Lotta o Sandra. Vi fortsätter me Wallander. Ikväll visas Jokern. Hoppas den e bra. Om inte annat har dom en sjukt go soffa. där man sover himla gött.

De bli upp me tuppen imon! Tåget går halv åtta. TUMMEN UPP TILL SJ SOM INFÖRT SMSBILJETT!! ska testa detta imon, får se hur de funkar. Förhoppningsvis bra. Systemet me automaterna e inte direkt min favorit alltså.


idag har jag skrapat ihop lite vuxenpoäng! har köpt julkort! jag har skrivit, satt på frimärken.. o nu väntar bara o lägga dom på lådan! =) I'm a big big girl!


Hejsvej!

sweet sunday

Har precis ätit frukost. Sitter o dricker en kopp kaffe. Funderar på vad jag vill/måste/borde/ska göra. Plugga, hitta julklappar, rensa iordning bland mina papper, strukturera upp den kommande veckan.

Imon bär det av mot Götet iaf. Ska plugga med Maria och Sara. Det blir nog som vanligt, att vi flummar, garvar och får en himla massa gjort :) Ska leta upp nåt trevligt café o sitta på. Såg förresten i GP häromdan att dom gjort ett test på några caféer i Gbg som har gratis trådlöst internet. Bra! Finns de nåt sånt ställe här i Vbg? man kan ju undra. 

Kanske åker till hem en sväng till partille imon med. Får se. 


Tror allt att de får bli plugg. Kan nog bli skoj o intressant o läsa boken 80-talisterna kommer- om kollektiva egoister, självuppoffrande livsnjutare och andra ungdomar. Återkommer med trevliga citat och fördomar. tror den kommer va full av sådant. 


Sea-ya!
 

It's all coming back


 Idag var dagen då vi satt tillsammans o åt middag på kvällen. Då pappa ringde Linda o sa att hon o jag gjort dom goaste pepparkakorna. Då han sa att han älskade oss. Då vi skrattade och myste. En helt vanlig onsdag. En helt vanlig onsdag för tre år sen..

Därför kändes de extra konstigt att jag läste denna dikt i tidningen idag. Har inte sett den sedan vår annons.

Jag har köpt min biljett och står på perrongen.
Ett underligt tåg
Det är sista gången.
Jag reser, men vet inte vart eller hur
jag frågade om det fanns retur
då log han i luckan och stack ut sin näsa
och sa, att det var enkel resa.
Så ofantligt enkel.

Märkvärdigt att jag inte är rädd
jag ligger så stilla i min bädd.
Han ler så vänligt, han klipper biljetten
för sista resan till himmelska rätten,
han mumlar faderligt: "Det blir inte värre.
Sov gott och lungt, jag skall väcka min herre."


myskväll

Sverige spelade oavgjort mot Ryssland! GRYMT! alltså, dom ledde visserligen som mest med 6 bollar och man kan la tycka att dom borde vunnit matchen. Men tydligen så har inte Sverige vunnit över ryssarna på hela 2000-talet. Så på de stora hela får man la se de som en bra prestation.

Det va såklart jäättemysigt hos Lotta! Grymmegott med bakad potatis och fantastiskt god hemmagjord röra. Kollade på film också. American Gangsters. tror jag den heter? De hann la gå typ en halvtimma, sen däckade båda jag o lödda. Go soffa har dom där på borgmästaregatan.

Nu är jag hemma. Va skön luft ute när jag cyklade hem. Kallare. Mysigt. Ska snart dyka ner i min underbara säng. Alltså, jag ÄLSKAR den. helt fantastisk. Speciellt när den e nybäddad. Som den e nu.


Ut me linserna, borsta tänderna och sen e de Good niiite!



lite spatserande på stan imon måntro?


oh my darling, clementine. NOT!

blev en uppfriskande och rogivande promenad me lotta förut. skönt o komma ut. Dessutom blåste de knappt nåt, nästintill nada, nere vid fästningen och strandpromenaden. Göött! brukar annars mest som oftast kännas som om man kämpar i motvind. haha, jättekul, eller hur?

grått värre.. men vindstilla! :)

De blev tedrickeri och clementinäteri hemma hos mej sen. Gemütlich. Lotta började jonglera me clementinerna. Det har aldrig riktigt vart min starka sida. o ha många clementiner i luften, alltså. Provade dock...Gick inte så bra. Blev småbitter... Men lotta va duktig!

FOKUSERAD! strike a pose!!
Lotta är bra på att göra många saker samtidigt. Jonglera, käka clementin, få clementinen o se ut som en julkula som hänger ner från taket, posera, se ut som om hon är på tigerjakt och duckar för nåt farligt hinder... jaa, Hon slutar aldrig förvåna! :)


Blir en lite mys hos henne ikväll me bakad potatis och em i handboll. Aa veeeesssst VETTÖÖ!!
Och städningen är KLAR!! TJO!! jag e jätteduktig =)


Live in concert

Va ju på konsert i torsdags! Underbara härliga Melissa Horn! De va en jättemysig och intim stämning på nefertiti. Grymma lokaler måste jag säga. Perfekt för en sånhär chill spelning. Det va DOCK inte alls samma känsla som när jag såg henne me Lovan i somras på Majas här i varberg. Men de va ändå sjukt grymt bra.. hennes röst är något alldeles extra och hennes texter berör. Kul att Miamaria hängde på också. Finafina mia. Gillar.

Melissa och hennes ack. Jens




Dessutom sjöng hon en låt som heter Min rosa radio! Maria tittade på mig o skrattade. Jo, jag blev glad. Svårt o säga vilken min favvolåt e me Melissa ändå..beror vädligt mycket på sinnesstämning alltså.


Puss!


Sköna lörda!

Gårdagen va himla rolig alltså! Jobbade 7-16.30. Jag gillar verkligen mitt jobb. Bakade pepparkakor me damerna och löste korsord. Sjung jullåtar. Fikade. Skrattade. Kul när man får cred från personalen också. På kvällen blev de käk och film me Thompa i korridoren. Bra avslut på en bra dag!

Va otroligt skönt att få sova ut imorse. Vaknade vid halv tio. Upp och hoppa! Drog bort sängkäderna, bäddade om. Sorterade smutstvätt i olika färghögar och andra maskinen redan igång. Den snurrar och sköljer för fullt inne i tvättstugan. Nästa punkt på listan är städning! Tjohej, va kul det ska bli! Är väl inte känd som personen som har mest ordning omkring mig, men när jag väl städar tycker jag det är kul och om inte annat är jag toknöjd me mig själv när rummet glänser och luktar gott medel.


Va inne på Carro's blogg häromdan och hörde en GRYM låt i bakgrunden. Idolprodukten Agnes har en ny popdänga. Release me. Ett skönt lördagstips. Lyssna och bli glad av goa toner!




Ska promenixa me Lotta också. Har en känsla av att hon vill skjuta fram promenaden. Så därför smsade jag o föreslog att vi skulle ta det senare. Passar mig bra, då kommer jag igång me städprojektet. Jo, men det SKA jag!


OVEER AND OUT!

wazzuup?!

Sitter i skolans bibliotek. HAr precis läst större delen av boken Kommunikation och konflikthantering. Grym bok. Tror vi kommer ha stor nytta av den i vårt projektarbete. Ska skriva ner lite tankar och idéer som vi kan koppla till vår valda organisation. Det blir nog bra!



Onsdag idag. Min förkylning känns bra, vilket innebär att den i stort sett är borta! Inget halsont. Yiihaa..! Ska de tränas lite ikväll då kanske? DanceMania eller Bodypump. Hmm.. svårt val. Det löser sig sa tanten som sket i Valhallabadet.

Nu är det jag, Word och Youtube som ska samarbeta till fullo. En perfekt kombination tror jag! Snarare, i KNOW so. Vad ska det lyssnas på då? Ett så kallat krux. Enligt min mening iaf. De där med o bestämma mig och ta beslut. Not my kind of thing alltså. Nåt o arbeta på! Personlighetsutveckling. Är sugen på julmusik. Såklart. Väldigt oväntat. Nooot!


Imon är det MELISSA HORN på Nefertiti!

att ställa eller inte ställa klockan. det är frågan

Klockan är lite över elva på kvällen, o jag känner mig gött trött för o krypa till kojs. Dessutom har jag inga föreläsningar imon, vilket innebär att jag ICKE kommer att ställa någon klocka. Av någon konstig anledning vaknar jag både tidigare och piggare då än om jag ställer klockan. Knaseri? Jo, lite kanske. Men de e la själva känslan av att kunna sova "hur läänge jag vill!" som e hela grejen. Kanske.

Projektarbetet har sakta men säkert satts igång... lånade lite böcker på biblioteket. Kan bli lite mysigt o sitta o läsa dem imon. De e samma sak där, de blir helt plötsligt SÅ mkt roligare me kurslitt som jag väljer själv än den som vi mååste läsa. Tycker dock att det allt som oftast är ganska rolig me våra härliga skolböcker. E väl iof ett tecken på att jag valt rätt.


Nu ska jag kolla på The Hills!


Sov gott!!

bakeri

dra upp ärmarna (om vi nu hade haft några), mjöl på bordet, på me julmusiken och sätt igång o kavla ut degen! jojjomen de blev änna ett litet pepperkakshusbak här! jag gjorde en liiitenlite, ja, vi kan kalla det för kyrka.

johanna kämpar på          koncentrationen är på topp!

Johanna brände sig på sockret och pepparkakorna brändes i ugnen...De rök en del när ugnen öppnades o vi insåg att pepparkakorna va svarta. Jäävlar tänkte vi, brandlarmet kanske går igång!  vi stängde ugnen, hjärnorna gick på högvarv.. upp me alla dörrar o fönster...och fort SOM FAN, ut med kakorna!! Teamwork, alltså. O de funkade. Inget tjuteri i vårt kök inte! 

         karro gör lite pepparkakor         ... o såhär fina blev dom    

e ju alltid trevligt me öppna fönster såhär i början av december
  


Resultatet...!


its just that im so damn bored!

Donkey säger de himla bra i Shrek...

Jag börjar bli jäklans trött på min lilla förkylning alltså.. jo, jag e bitter! vill kunna träna! blir ju så mkt piggare av det. Men men, nu e de som de e. Inte mkt o göra förutom att ta de lugnt.. de e ju såå tråkigt!


Sitter o försöker hitta julklappar. Nån som har några bra idéer??!


Nä, får rycka upp mig själv. Vi ska göra pepparkakshus ikväll. kanske rentav en hel liten by?!


Uppdate will come..

RSS 2.0