säger du att du är min vän, så är du faktiskt det!

precis hemkommen från en FANTASTISKT trevlig kväll hos Lotta o Sandra. Med i socialisationen var även Joss, Carro, Frida och Klangen. Räkor är ju grymmegott alltså. Bröd, ägg, aioli från Fiskexporten.. perfektion alltså!

Och till efterrätt:
Klangens homemade fudge Supergod fudge, som Klangen slängt ihop! jättegod me ingefära i!
 frysta hallon och blåbär, banan och vaniljkesella. såå enkelt o SÅÅ smaskigt.
 och vindruvor. SÅKLART! =)

Tvister kring tvprogram. Lets Dance eller Så ska de låta? Jag e STORT fan av de sistnämnda. Och till en början växlade vi lite fram o tillbaka. Men SEN alltså.. Så ska de låta e NÅT bland de bäst asom finns! Förra veckan (eller förrförra) va ju LAGLÅTEN stad i ljus me och ikvällens porgram kunde vi sjunga me i såväl Jag ljuger så bra, I'm Yours, Allting kan gå itu, Gabriellas sång som Tomas Ledins klassiker Inatt är jag din. Hade nån skickat in en slags önskelista me låtar elle? Alla va ju typiska "Vi-låtar". Efter ett flertal diskussioner mer eller mindre beslutade vi oss för att samornda allesammans i en enda stor repetoar och vråla loss inne på Pinkroom. Jojjo! Klangen något nervös "oj, jag håller ju fortfarande på o försöker lära mig stad i ljus". ÖVNING GER FÄRDIGHET! =)

Jag är så himla glad att jag har så underbart fina vänner som jag har. Ena stunden sitter vi o snackar om nåt seriöst för att i nästa skrika ut vår gläjde när Allting kan gå itu kommer på tv:n o vi kör vår egna version me trasiga glasbord. Eller ÄNNU fler versioner av Gulletussan, "Vinka, skrika, vinka, skrika". Eller äta världens godaste eferrätt tillsammans UTAN att äta upp den sista vaniljkesellan. Kunna bjuda på sig själva o bara garva järnet. Kunna säga till varandra hur mycket vi tycker om varberg och livet här. Mmm... man vill ju inte tänka på det.. men hösten? Nä inte tänka så. För hur många gånger, bar aikväll, kunde jag sitta tyst, bara le.. och se alla andra runtikring tjöta, garva, flumma.. och jag kom på mig själv att jag inte skulle vilja vara någonannanstans. Än just där. Just då. Och så känner jag ofta i dessa tjejernas umgänge.


spinning imon kl 10, så de blir nattinatt nu.

Sov gott =)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Jaaa, de va ju grymt mysigt igår!

Du är sööt! ses snart Puss!

2009-03-21 @ 18:03:44
URL: http://lottanystrom.blogg.se/
Postat av: tannaz

haha då måste jag börja direkt för jag kan verkligen inte laga nått;) miss you blue-eyes!

2009-03-31 @ 00:06:50
URL: http://tannazen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0